[ CARROZZERIA ALFA: om oss ]

Til forsiden...

 

FORSIDEN
ALFA NYHETER
SERVICE
PROSJEKTER
NYE BILER
BRUKTE BILER
ALFA HISTORIE
OM OSS

 

CAROZZERIA ALFA
HOLTERKOLLVN. 7
1440 DRØBAK
Telefon: 64 93 32 11
post@carrozzeria-alfa.no

 

CARROZZERIA ALFA I PRESSEN...


"Lever og ånder for Alfa Romeo". Artikkel i Akershus Amtstidene jun. 2010.


"Carrozzeria Alfa Ekspanderer"
Artikkel i ALFANYTT nr. 1/08 i forbindelse med innflytting i nye lokaler. [pdf1] [pdf2] [pdf3]


"Skorpen har verdens eneste!"
Artikkel i Østlandets Blad feb. 2008 om Carrozzeria Alfa og Tom Skorpens Alfa Romeo SZ prototype. Verdens eneste!


"Kompressormatet klassiker" Artikkel i Drive nr. 6-7/03 om Carrozzeria Alfas egenutviklete kompressorsett til GTV 3.0 V6.

 

CARROZZERIA ALFA har nå brukt det siste året på å komme seg inn i nye lokaler sammen med Drøbak Bil Rep. Vi heter nå Drøbak Bil Rep Carrozzeria Alfa AS og har pr. i dag 6 ansatte.

Vi utfører EU kontroll, 4-hjuls kontroll, AC fylling og alle andre typer reparasjoner som motor overhaling, girkasse reparasjoner, restaurering av gamle biler og reparasjon av andre bilmerker med størst fokus på Alfa Romeo og italienske sportsbiler.

Da vi har utvidet verkstedet og sett at delesalget har gått ned, er det ikke blitt satt like stort fokus på dette som før, men kontakt oss og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Vi samarbeider med lakkeringsverkstedet Eiker Autolakk i Drammen for lakkering og oppretting. Watersupply AS her i Drøbak tar seg stort sett av salg av nyere bruktbiler.

Drøbak Bil Rep Carrozzeria Alfa AS består i dag av daglig leder og Alfa-spesialist Tom Skorpen, verkstedsmester Tor, mekanikere Tom Egil, Hans og Frank, og kontoransvarlig Janette.

Carrozzeria Alfa har åpent mandag til fredag fra kl. 08.00 til 17.00. Utvidet åpningstid etter avtale.

Bilsalg, delelager og verksted
Telefon 64 93 32 11 og e-post post@carrozzeria-alfa.no

Veibeskrivelse
Ta av E6 ved Ås, til høyre fra Oslo i første rundkjøring (venstre fra Moss) og inn på RV152, Drøbaksveien. Kjør ca 6.1 km, ta av til høyre inn Holterkollveien og du finner oss i nr. 7 som er ca 100 meter inn denne veien på høyre side. Du kan selvfølgelig også ringe eller sende oss en mail.

Klikk på kartet for detaljer

Klikk på kartet for detaljer.


[ GH © 02-16 ]