[ CARROZZERIA ALFA: service ]

Til forsiden...

 

FORSIDEN
ALFA NYHETER
SERVICE
PROSJEKTER
NYE BILER
BRUKTE BILER
ALFA HISTORIE
OM OSS

 

CAROZZERIA ALFA
HOLTERKOLLVN. 7
1440 DRØBAK
Telefon: 64 93 32 11
post@carrozzeria-alfa.no

  

Vi er tilknyttet MECA. En ledende aktør innen det skandinaviske ettermarkedet for bilreservedeler, verktøy og verkstedutstyr for bilverksteder og partnere.

CARROZZERIA ALFA i Drøbak er kjent for sitt kvalitetsarbeid med reparasjoner, trimming, restaurering, lakk og oppretting, - spesielt når det gjelder Alfa Romeo. Vi har eget delelager, og utfører alle typer arbeid på din Alfa . Ingen oppgaver for små, ingen for store er vårt motto. Vi lever også Alfa-reservedeler og tilbehør til hele landet.

Det finnes en mengde utstyr til din Alfa Romeo. Alt fra hvite blinklysglass til fullt stylingsett kan leveres, men vi anmoder om forsiktighet slik at man ikke overdriver et i utgangspunktet glimrende design. Et sett eksklusive dekk og felg - med eller uten senking av bilen - optimerer imidlertid både utseendet og kjøreegenskaper.

Ultimo AS
UltimoGjør din Alfa Romeo enda mer Alfa Romeo! Sikker motortuning med effektøking, drivstoffbesparelse og fornøyd garanti! Carrozzeria Alfa samarbeider med Ultimo AS som utfører computerstyrt chiptuning og optimalisering av bilens ytelse gjennom programmering av original-chip på biler med digital motorstyring. Optimalisering av motoren gir også mindre drivstofforbruk samtidig med bedre ytelse. Mer informasjon på www.ultimo.no

RS Racing produkter
Carrozzeria Alfa distribuerer produkter fra RS Racing. Det nederlandske firmaet, som har spesialisert seg på tuning av Alfa Romeo, - har egenutviklete produkter for optimalisering av kjøre-egenskaper og bremser. Mer informasjon finner du på www.rsrnurburg.com/shop

Tuning & Styling
Autodelta UK: www.autodelta.co.uk
Hörmann Tyskland: www.hoermann-motorsport.de
Novitec Tyskland: www.novitec.com
Zender Tyskland: www.zender.de

Ekstrautstyr & Tilbehør
Alfa Romeos egen nett-butikk med Alfa tilbehør: www.store.alfaromeo.com
Alfa Shop Tyskland: www.alfaromeo-fashion.com
Alfisti.net Shop: www.shop.alfisti.net

"For a car to be aerodynamic, it should resemble a banana. To be roomy it should resemble a shoe-box. Style lies somewhere in between the two..."


[ GH © 02-16 ]